Thursday, November 19, 2009

malin kundang VS si tanggang...

ceritera derhaka dari seri malaysia....??

disini....aku sebagai penaip tanpa nama sebenar dipaksa berk0ngsi suatu kisah sendu n pilu...kesah syahdu n tragisnya bemula apabila.....

pada masa hari tue yg melampau...ketika e2 si anak(lelaki) yang sedang dalam keadaan kurang kewarasan akal dan fikiran telah menerjah ibunya yang sedang bermuram durja dirumah seri malaysia,.. apa yg bermain di k0tak fikiran si anak e2 hanyalah...."duet..!!! duet..!! dimana kau duet..??!!" untuk apa duet e2 wahai rakan-rakan sekalian?? sudah pasti kita sume mengerti apa jawapannnya kn?? yalaaa..xkan nk beli gegule l0lipop k0t....tg0k die g0s0k2 idung yg xgatal 2 p0wn kita da tau kn?? disamping mukus(hingus) yg seakan-akan meleleh kuar tue pasti ianya disebabkan??? tettttttt......


tanpa perasaan Chenta n Syurga pd ibunya die telah menengking ibu e2 dan melawan wanita tue tapi cantik e2 dengan spenuh kudratnya....walaupun ketika e2 ibunya sudah menjerit dan melaung-laung menyebut "shauqiiii....mengucap shauqiiiii.....!!!!" tp budak itam yg degil e2 langsung tidak menghiraukannya kerana baginya "DID I CONCERN???....." kasihan sungguh ibu malang e2 kerana di akhir drama sebabak e2 ibunya pergi menyahut seruan illahi.... antara pic yg sempat disnap semasa kejadian adalah seperti dibawah....


















time nih
mr kiki ngah mintak wit kat mak die...
xmalunyerrrrrr.....!!!!


















haaa....mase nih lak ade ker die nak cucuk mak die pakai garpu???
xbesh!xbesh!!!
kalau pakai ped
ang samurai mesti da mcm goku kn?kn?
hikhik
hik....!!!
('',)


















then...p0lis p0wn datang....
nee..noo...nee..nooo....
haaa...kasi tangkap e2 budak itam...
sgt kurang ajar n s0pan bila bersama b0ndanya....!!


tetapi...selepas ditangkap n diberi seminar kaunseling bersama-sama rakan seperjuangan yg laen....shauqi mula berubah..

















dapat kita lihat disini....
mr kiki sudah mula menunjukkan sifat yg baek n terpuji dikalangan ahli kumpulannya...

















ini juga adalah di antara orang-orang kuat
seperti badang yang sering mengelilingi mr kiki utk tr0s berada
dilandasan yang bet0l...

(best wishes 4 mr ayie n dr lan..)

















ini pula wanita yg sering membimbing n menjaga
mr kiki bagaikan anak kecil yg ketandusan kaseh sayang...
(kaseh syg ibu yg tidak terhingga utk Pn Mahrani...)


















dan akhirnya....budak itam yg derhaka itu akhirnya berjaya
membanggakan kami semua dengan dapat menggenggam
sekeping sijil yg kami sume juga ade....
Alhamdulillahhhh.....syukur ke hadratMu Ya Allah....
('',)




dan saya....sebagai penaip yg xbertauliah....mem0h0n ampun jika kesah di atas mendapat liputan k0ntr0versi yg xdiduga....
kerana ceritera di atas hanyalah suatu rekaan yg dicipta oleh saya mengikut idea giler yg mencurah-curah didalam pala dengan izin empunya bl0g kerana kehadiran bl0g ini juga adalah atas permintaannya sendiri...
sekian...harap maklum...
>www.cikunguiman.blogspot.com<



















1 comment:

  1. kami mencari talent wanita free hair & lelaki! join contest kami dan menangi free photoshoot! contest ends 23/1/2010

    http://annahtalent.blogspot.com

    ReplyDelete